Вітаю Вас Гость | RSS
Білокриницький опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів
Меню сайту
...
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 101
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Головна » 2019 » Травень » 18 » Джура - 2019
12:56
Джура - 2019

Джура – це шляхетність! Джура – це відвага! Це – чесність, порядність, повага!
З 15 по 17 травня 2019 року відбувся районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» (Джура) у Великоолександрівському районі Херсонської області.
Сучасний зміст виховання підростаючого покоління спрямований на становлення громадянина України, патріота своєї країни, готового самовіддано розбудовувати суверенну, демократичну державу, здатного виявляти національну гідність, який знає свої права та обов’язки, цивілізовано вміє відстоювати їх, може успішно самореалізовуватися в соціумі як громадянин, носій культури, сім’янин, професіонал.
Стати справжнім патріотом і глибоко полюбити свою Батьківщину можна лише тоді, якщо пізнавати красу рідного краю, знайомитись з визначними історичними подіями, культурними досягненнями своєї Вітчизни з самого раннього дитинства. Саме з цією метою організовується і проводиться Всеукраїнська дитячо - юнацька військово – патріотична гра «Сокіл» («Джура»).
У районному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» (Джура) взяли участь учні із 13 загальноосвітніх навчальних закладів району, які демонстрували свою майстерність, винахідливість, ерудицію, фізичний гарт та військову вправність у різних видах змагань на звання кращих нащадків козацького роду.

Наш рій "Нащадки козацького роду" Білокриницького ДЮКу ім. Захарія Чепіги показав добрий результат в цій грі. 
Наші вітання Великоолександрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, рій "Степові орли", за зайняте І місце в районному етапі гри "Джура" та бажаємо перемоги в обласному етапі. 
Вітаємо Великоолександрівську ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 за зайняте ІІ місце, а також Старосільську ЗОШ І-ІІІ ступенів з ІІІ місцем.

Переглядів: 331 | Додав: ЗОШ | Теги: джура | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Карта
Нас відвідали
Flag Counter
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Дит. гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Порадник батькам

http://bkrin52.ucoz.ua/poradnik_dlja_bat_kiv.pdf

Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Життя сайту