Вітаю Вас Гость | RSS
Білокриницький опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів
Меню сайту
...
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 101
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Головна » 2018 » Лютий » 20 » День пам'яті загиблих воїнів-інтернаціоналістів
12:05
День пам'яті загиблих воїнів-інтернаціоналістів

Війни! Скільки їх було в історії людства. І завжди – це страждання, сльози, втрата самого дорогоцінного в житті, біль... Таким болем для багатьох громадян нашої країни став Афганістан. Залишається він біллю і сьогодні…
19 лютого у Білокриницькій ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся виховний захід для учнів 8 – 10 класів, присвячений річниці виводу військ з Афганістану . На цю зустріч були запрошені: голова районної громадської організації «Великоолександрівська районна організація ветеранів Афганістану (воїнів – інтернаціоналістів)» Болбас Віктор Олександрович, ветерани Афганістану: Торлак Олександр Петрович та Іванов Віталій Григорович. Також на зустрічі був присутній начальник відділу освіти Великоолександрівської РДА Салтан О.О.
Не стримували сліз учасники заходу, коли продивляючись відео фрагменти , бачили страхіття афганської війни. Під супровод пісень О. Розембаума, групи «Голубые береты» та «Афганистан» учні нашої школи намагалися довести, що війна – це страшний для всього людства період історії, закликали пам’ятати й поважати ветеранів воїнів – інтернаціоналістів, які пройшли через цю війну.
Щороку 15 лютого ми вшановуємо пам'ять загиблих воїнів – інтернаціоналістів. 15 лютого 1989 року останній наш солдат був виведений за межi республіки Афганiстан. Закрилася остання сторiнка героїчного і драматичного лiтопису. Перестали йти похоронки з Кандагара і Гардеса, Джелалабада і Кабула.
Але Афганістан ще довго буде щемити в грудях багатьох iз нас - загиблих не повернути. Наша пам’ять назавжди ввiбрала в себе і бiль афганських втрат.

Переглядів: 386 | Додав: ЗОШ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Карта
Нас відвідали
Flag Counter
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Дит. гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Порадник батькам

http://bkrin52.ucoz.ua/poradnik_dlja_bat_kiv.pdf

Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Життя сайту