Вітаю Вас Гость | RSS
Білокриницький опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів
Меню сайту
...
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 101
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Головна » 2019 » Грудень » 4 » День волонтера
15:07
День волонтера

Волонтери — багатство народів. Волонтерство засновується на добровільності, співчутті, солідарності з потребами та ідеями інших, а також глибокій повазі до всіх людей.

4 грудня напередодні Дня волонтера учні Білокриницького ОЗЗСО І-ІІІ ступенів Павліченко Станіслав та Плужнік Аліна взяли участь у засіданні Великоолександрівської районної ради ветеранів "Волонтер" де були нагороджені грамотами "Волонтер 2019 року" за дієву участь у волонтерському русі, безкорисливість та активну життєву позицію.

Це свято відзначають щорічно з 1985 року, коли Генеральна Асамблея ООН запропонувала урядам відзначати саме 5 грудня як день добровольця.

Волонтерство — надзвичайно важлива складова громадянського суспільства. Особливо складно переоцінити роль волонтерської діяльності в умовах, коли на нашу землю прийшла війна. Це аж ніяк не професія, скоріше – покликання, спосіб життя. Раніше волонтерами називали людей, які добровільно вступали на військову службу, намагаючись бути корисними у критичні для країни моменти. Часто, ставкою добровольця було власне життя. Так, ці люди доводили, що їх мотивами є не матеріальні блага та подальша перспектива, а безхмарне майбутнє своїх нащадків, своєї Батьківщини.

Міжнародний день волонтера в умовах сьогодення є надзвичайно важливим для нас. Ні в кого не залишається сумнівів, що кожен громадянин України будь-якого віку , професії, статусу тощо щодня повинен запитати: «А чи зробив я сьогодні щось для держави і суспільства?»

Від початку війни на сході волонтерський рух в Україні став без перебільшення світовим відкриттям. Сьогодні це один із символів віри та незламності духу нашого народу. «Волонтери України стали справжніми ангелами-охоронцями для багатьох громадян, що потребують допомоги».

Вітаємо та дякуємо всім ВОЛОНТЕРАМ України за їхній незламний дух, віру.

Сьогодні нам дуже хочеться сказати кожному з ВАС величезне ДЯКУЮ:

За вашу допомогу воїнам на сході, за ваші щирі серця, за ваше натхнення та турботу, за ваш час, за ваші посмішки, просто за те, що ви Є!

Миру та спокою у ваших серцях і на нашій рідній землі!
Разом ми можемо багато! Разом – ми потужна сила!
Разом ми можемо зробити світ кращим!

Переглядів: 300 | Додав: ЗОШ | Теги: волонтери | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Карта
Нас відвідали
Flag Counter
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Дит. гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Порадник батькам

http://bkrin52.ucoz.ua/poradnik_dlja_bat_kiv.pdf

Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Життя сайту